Good Loot Brand

Objavte Good Loot!

2016-05-06

Myšlienka na Good Loot sa nám zjavila ako odpoveď na nápad, ktorý medzi nami rezonoval. Nápad na prepojenie dvoch rôznych svetov – tých virtuálnych, ktoré nás pohlcujú a v ktorých prežívame osudy tunajších postáv, a toho skutočného pred obrazovkami našich monitorov.

Mnohí z vás (i nás) iste často premýšľali, ako by to vyzeralo, keby sa jedného dňa tieto dve rozdielne reality stretli, alebo sa aspoň vzájomne priblížili. Aký by to bol pocit objaviť mimozemšťana z neznámeho vesmíru? Aký by to bol pocit, stať sa Stormtrooperom či Assassinom alebo blúdiť pustatinou a zbierať zátky od fliaš (priznajme si, že to práve veľmi náročne nevyzerá, aj keď obchodov, ktoré by nimi umožňovali platiť, nie je veľa). My sme každopádne urobili všetko, čoho sme boli schopní.

Takže vitajte v našej novej realite, v ktorej môžete vo svojom vlastnom prostredí cestovať s doplnkami takmer vyžarujúcimi mágiu, silu či čokoľvek, čo práve vás najviac baví. Hovoríme tu o skutočne poriadnej koristi. Tričkách, čiapkach, kľúčenkách, vojenských známkach a taškách pre všetkých skutočných dobrodruhov.

Prejdite si našu stránku a pozrite sa, ako môže náš svet s tým ich skvele splynúť...